Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/24/2003124/yogo.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6 YoGo på G!

YoGo på G!

Här samlar vi lite information och historia om vad som händer & har hänt på YoGo


 

Borttag av gamla modeller och uppdatera med nya - 2018

Vi arbetar med att lägga in nya produkter för året 2018. Vi är glada att kunna presenterna våra modeller i materialet Tencel under våren 2018.

 

Borttag av gamla modeller och uppdatera med nya - 2016

Året börjar tyvärr med att en modell i bambu för dam utgår. Vår älskningsmodell under alla år. Däremot får vi istället nya modeller i bambu som är "Wide Neck"  för både dam och herr. Vi har även fått in härliga nya raglan i ekologisk  bomull för både dam och herr.


Solidarisk Varumässa (Göteborg) - 4 och 5 dec, 2010.

Snart är det dags igen för femte året i rad - Solidariska Varumässa i Haga Församling i Göteborg. Vi finns på plats i år igen. Kom och fynda era julklappar. Vi trycker och levererar dina plagg innan jul. Med oss har vi våra populära bambu t-shirts för dam och herr. Även kollektionen Earth Positive. En helt miljövänlig kollektion som består av T-shirts, Piké och Hoods i 100% ekologisk bomull för Dam och Herr.

 

Ekocentrum (Göteborg) - 6 okt, 2010.

Under en cafékväll på Ekocentrum i Göteborg kommer vi på Yogo delta där vi berättar om våra ekologiska kollektioner och vi har även med oss för försäljning och beställning. Temat för kvällen är "Textiliers miljöpåverkan och produktionsvillkor".


 

Solidarisk Varumässa i Göteborg. Haga Församling. Solidarisk Varumässa (Göteborg) - 5 och 6 dec, 2009.

För fjärde året arrangerades Solidariska Varumässa av Haga Församling i Göteborg. Vi på YoGo vill tacka alla som besökte oss och julmarknaden. Vi är glada att så många är intresserade av materialet bambu. Vi är också glada för att vår nya kollektion Earth Positive gjorde många intresserade. En helt miljövänlig kollektion som består av T-shirts, Piké och Hoods i 100% ekologisk bomull för Dam och Herr.
Läs mer om mässan här »

Baby och Barn Hood med dragkedja i 100% ekologisk bomull.


Nyhet - Baby / Barn hood i 100% ekologisk bomull (Fair Trade)

Nyhet för hösten 2009 är vår egna framtagna hood (luvtröja) för Baby och Barn. Hooden är tillverkad av 100% ekologisk ofärgad bomull. Den är också Fair Trade certifierad. Tillverkningen är gjord på Mauritius i en fabrik som är medlem i IFAT (Nu WFTO). Huvuddelen av de anställda har någon typ av handikapp och är kvinnor, två grupper de värnar om.
Till Baby hood »


 

Miljöfest på Kyrbytorget (Göteborg) - 5 sep, 2009.

Miljöfesten pågår mellan kl 10-14.
Miljöfest på Kyrkbytorget i Göteborg.Då är det dags igen för årets Miljöfest på Kyrkbytorget i Göteborg. Denna gång hoppas vi på vädrets makter att ge oss sol. Kom och besök oss och kika på våra olika plagg. Vi tar med oss vår populära bambu t-shirt, barn t-shirts med nya tryck, en helt ny baby hood i 100% ekologisk bomull (kommer snart upp i vår e-shop också), Earth Positive t-shirts med olika tryck och färger. Väl mött.
Läs mer om Miljöfesten på Kyrkbytorget här »
Kulturkalaset GöteborgKulturkalaset i Göteborg - 15 aug 2009.

Den 11-16 augusti var YoGo med på Kulturkalaset. Vid Göteborgs Operan hade ett område som kallades "Leve Klotet" byggts upp, det var föredrag, musik, miljöorganisationer, café med ekologiskt utbud och mycket mer. Vi hade med oss vår Earth Positive kollektion och som en liten hyllning till Göteborg hade vi med oss vårt nya tryck "I Love Göteborg". Vi fick frågan om t-shirten även kan köpas i Göteborgs Turistbyrå, men än så länge finns den endast hos oss i vår e-shop.
Earth Positive Dam »
Earth Positive Herr »
Läs mer om Leve Klotet på Kanaltorget »


Solidarisk Varumässa i Göteborg. Haga Församling.

Solidarisk Varumässa (Göteborg) - 6 och 7 dec, 2008.

På årets Solidariska Varumässa som anordnats av Haga Församling i Göteborg, var vi dubbelt så många utställare som förra året. Roligt tycker vi att vi blir fler och fler som erbjuder miljövänliga och rättvisa produkter. Tack till alla som besökte oss under julmarknaden och vi är glada att så många gillar våra bambu t-shirts och våra sköna barn- och babyplagg.Miljöfest på Kyrkbytorget i Göteborg.
 

Miljöfest på Kyrbytorget (Göteborg) - 6 sep, 2008.

Tyvärr så regnade hela lördagen bort. Många tappra utställare försökte stå i mot vädrets makter men till slut var det mesta blött. Vi fick tyvärr packa ihop våra kläder och hoppas att nästa års arrangemang bjuder på sol och värme. Men du hittar alla våra omtyckta bambu t-shirts för dam och herr här i vår e-shop. Nu också i nya fina färger. Och vår kollektion av ekologisk bomull.

 

YoGo erbjuder profilkläder till företag!

Nu introducerar vi Earth Positive en helt ny kollektion t-shirts, piké och hoods för dam och herr gjorda av 100% ekologisk handplockad bomull. Bomullen växer i områden där 95% av vattenförsörjningen kommer från monsunregn. Produktionen sker enbart med "grön energi" som genereras från vindkraftverk och solenergi. Detta innebär att koldioxidutsläppen minskar med ca 85% vid tillverkning.
Till Earth Positive profilkläder »


Anna Lai Donnergymnasiet

Eko Modevisning!
Donnergymnasiet - (Göteborg) - 1 april, 2008.

YoGo´s kollektion av ekologisk bomull och bambu visades på modevisning på Donnergymnasiet den 1 april. Vi tackar Anna Lai som satt ihop modevisningen.
Till Donnergymnasiets hemsida »

 

Satsa friskt! Mässa i Floda Lada - (Floda) - 2 Februari, 2008.

YoGo deltog på mässan - "Satsa friskt" om hälsa, skönhet och miljö - och allt vi mår bra av. Det var första gången vi deltog på en mässa med så många olika produkter och inte bara kläder. Kul tyckte vi! Där fanns skönhetsprodukter både för kroppen och själen. Mässan erbjöd även olika föreläsningar och utlottning varje timme. Vi tackar alla som handlade våra produkter och som vanligt ligger våra bambu t-shirtar i topp på vår försäljningslista.

 

Solidarisk Varumässa (Göteborg) - 1 och 2 december, 2007.

YoGo deltog på Solidarisk Varumässa som anordnades av Haga Församling i Göteborg den 1-2 december. Många var dom som tagit sig ut i novemberrusket för gå på julmarknad i Haga. Vi vill tacka alla som kom fram till oss och tittade och kände på våra plagg och som köpte julklappar. Våra t-shirts i Bambu gjorde dom flesta intresserade :).

 

Camino Venue (Göteborg) - 6 oktober, 2007

Camino VenueYoGo deltog på Camino Venue på Scandic Rubinen i Göteborg den 6 oktober. Temat för kvällen var etiskt och ekologiskt Mode. Många var dom som kom och besökte utställningen. Så roligt att se så många som är intresserade av miljövänliga kläder. På mässan fanns inte bara kläder utan också miljövänligt smink, väskor i återanvända förpackningar och smycken av olika återanvända material m.m. Vi vill tacka alla som kom fram till oss. Roligt också med all positiv respons vi fick för våra kläder. Det är ju tyvärr lite svårt att känna på den härliga kvaliteten vi har i våra plagg över Internet så detta var ett perfekt tillfälle för alla att känna på våra barnkläder och våra t-shirts för dam och herr.
Camino Venue uppmärksammades i GP - läs artikeln här »
CSR - Corporate Social Responsibility i Väst (Göteborg) - 4 oktober, 2007

CSR -  Corporate Social ResponsibilityDen 4 oktober var vi på Lindholmen Science Park och mässan Innovativt CSR-forum & mässa. Detta är startskottet på ett nytt nätverk för CSR och hållbar utveckling i Västra Götaland. Nätverket vänder sig till företag och organisationer i Västra Götaland. Hörsalen var välfylld av olika företag, stora som små. Här deltog Vattenfall, SKF, Volvo, Skandia och även DEM Collective och organisationen Rena Kläder mfl. Det var mycket intressant att lyssna på de olika företagen som berättade om sitt arbete med etik och miljö. Härligt också att höra att inställningen hos alla företag är en bra arbetsplats och ett gemensamt mål att värna om vår jord.

Miljöveckan Tyg eller otyg? - 29 september - 7 oktober, 2007

Miljöveckan - Tyg eller otyg?I år 2007 handlar Naturskyddsföreningens Miljövänliga Vecka om miljömärkt textil. Bomull är idag en av världens mest besprutade gröda och bekämpningsmedlen som används skadar varje år tusentals människor och vår Jord. Tanken är att öka konsumenternas kunskap om textiliers miljöpåverkan och hur du kan handla ekologiskt.


Fair Fashion, Världskulturmuseet (Göteborg) - 20 september, 2007

Fair Fashion Världskulturmuseet i Göteborg.Vi besökte Världskulturmuseet för öppnandet av Fair Fashion. Redan utanför möttes vi av mycket folk och inne hade massor av folk samlats. Jättekul att se att så många människor är intresserade av rättvisemärkta och ekologiska kläder. Tyvärr måste vi säga att vi tror nog att de som anordnat modevisningen inte var beredda på denna folkstorm. Tyvärr såg vi inte så mycket av själva modevisningen då denna skymdes av allt folk i trappan. Vi fick heller inte gå ner till utställningen innan modevisningen var klar och fick även reda på att besökarna skulle slussas ner gruppvis. Vi förstod att detta kommer bli svårt, så vi bestämde oss för att komma tillbaka en annan dag. Vi ser fram emot att kika på utställningen som pågår till årsskiftet.

Miljötorget (Bagges Torg, Lerum) - 8 september, 2007

YoGo deltog i Miljötorget på Bagges Torg i Lerum. Vår premiärvisning av våra miljövänliga t-shirts. Det blev en härlig solig dag där vi stod ute i det fria. Roligt att se så mycket olika miljöprodukter som faktiskt finns, det var pennor i återvunnen plast, fotoframkallning med extra miljötänk för produktion och omhändertagning av spill, en hund som sopsorterade, miljöbilar och självklart ekologisk mat. Vi vill tacka alla som kom fram och kikade och som blev så positivt överraskade av vårt sortiment av Bambu-tshirts och ekologiska t-shirts.
Lerums tidning skriver om Livsrumsdagarna och Miljötorget » 

Think Eco wear YoGo!

Copyright © 2007-2013 YoGo.se. All Rights Reserved.
Theme powered by fresh-pixel.com | Buy this template