Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/24/2003124/yogo.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6 Om oss

Om oss


Vilka är vi som driver YoGo?

Välkomna till vår shop på internet där vi säljer miljövänliga kläder! Kul att ni ville läsa lite om vilka vi är.

Vem är vi?

Vi är två systrar från Göteborg som sedan flera år tillbaka driver eget företag inom olika branscher. 

Sedan 20-årsåldern var vi anställda på olika statliga företag.  Efter flera år börjjde vi  fundera på, varför inte starta eget och styra över vår egen tid. Vi har alltid älskat att arbeta med människor och detta har även präglat våra anställningar genom åren. Vi tycker om att ha roligt och har som måtto: "Att allt kommer att ordna sig på något sätt och klaga inte över småsaker och det är säkert - ett skratt förlänger faktiskt livet".

Vi älskar även att resa och försöker så ofta vi kan resa iväg på en längre resa eller en weekend någonstans. Det plagg som vi bl a tycker är bra när vi reser är T-shirten. Den passar till stranden, till jeansen, till utflykten, till kjolen... ja, nästan till det mesta. Vill ni titta in på vår andra verksamhet är ni välkomna till våra hemsidor inom resor. Vad sägs om www.ilovenewyork.se, www.iloveparis.se, www.ilovebarcelona.se etc. 

YoGO

Varför T-shirtar

Varför blev det då kläder som T-shirtar. Det finns ju redan överallt - tänker ni! Visst finns det redan - men hur många tänker egentligen på miljön idag när du handlar ett klädesplagg.

T-shirtar har vi alltid gillat men vi saknade kombinationen av snygga miljövänliga kläder med tryck och utan lapp i nacken. (en av oss tycker den skaver i nacken...) Vi ville få ihop den ekvationen på något sätt.

Till slut hittade vi äntligen en återförsäljare - Continental - som säljer coola, snygga, miljövänliga kläder och på köpet kunde de även erbjuda det nya materialet på marknaden, Bambu. De säljer även t-shirt i ekologisk bomull. 

Våra T-shirtar säljs under vårt eget märke - YoGo®.

 

Lillasyster och Storasyster

Vi ville även skapa vår egen design på tryck och kombinera detta med Continentals miljövänliga kläder.

Vem skapar då vår design - det är lillasystern som har känslan för detta med färger, kombinationer, mått och utseende. När hon var liten satt hon tyst och stilla och lekte i sitt rum och med tiden började hon bla att måla egna tavlor. Är hon borta på en fest eller besöker någon - kan hon nästan säga vad alla hade på sig och vilken färg de hade på väggarna och gardinerna. Det går bara in i huvudet säger hon - hon tänker inte ens på det.
Hon är den lugna personen och släpper ingenting förrän det är klart - in i minsta detalj.

Storasystern är tvärtemot - mer den spontana personen som sportar och vill gå fram i snabbare takt. Lägger inte märkte till detaljerna utan mer de stora delarna i sig. Hon vill mer producera och detta resulterade i att hon därför har hand om det administrativa som tex inköp, tryckning, packning m.m.

Vad vi kom på är att vi kompletterar varandra jättebra! Vi ansvarar för olika delar och strävar mot samma mål. På så sätt kan vi stoppa och driva varandra.

YoGo Y bak i nacken på våra plagg.

Vad erbjuder vi

Vi erbjuder miljövänliga t-shirts, hoodar och linnen till de flesta åldrar.  Till barn erbjuder vi barnhoodar. Tyvärr erbjuder vår levernatör inte så mycket kläder till barn. 

Vi erbjuder våra kläder både med tryck och utan tryck. Alla våra plagg (både med och utan tryck) levereras alltid med vår YoGo-logo (Y) tryckt bak i nacken i silverfärg.

På våra hoodar trycker vi vår Yogo.logo på bak på en ärm.

Produkter med tanke på miljö (ekologisk bomull, bambu och Tencel). 

Vad gör vi för miljön?

Vi kan väl erkänna att vi inte är helt komplett miljövänliga men vi gör det vi kan och funderar hela tiden på hur vi kan förbättra oss när det gäller att tänka på miljön! Källsortering av mat och återvinning av plast, glas och annat är efter flera år inbyggt i ryggraden. Vi slänger aldrig något bara "på gatan" utan letar alltid upp en papperskorg - hittar vi ingen tar vi hand om soporna tills vi hittar en. Vi kan inte förstå hur man kan kasta ut fimpar, burkar m.m från en bilruta - det gör verkligen ont i kroppen när vi ser det.

Vi har även börjat att ta ut alla våra elektriska laddare ur eljacket - vi läste att de faktiskt drar ström även fast de inte "riktigt" är på. När vi tvättar försöker vi spara till en full tvättmaskin, tvätta på en lägre temperatur och inte använda för mycket tvättpulver. Vi har aldrig stand-by läge på vår stereo, TV m.m. På vintertid sänker vi värmen i lägenheten och tar på oss ett par goa ullstrumpor och en tjock tröja om det behövs. Vi låter aldrig vattnet rinna under tiden när vi borstar tänderna.

När det gäller miljökläder letar vi efter fler som säljer det, frågar i butiker efter miljövänligt, för vi hade gärna bara handlat miljövänliga kläder om det nu fanns att köpa.

Tyvärr kör vi inte miljövänlig bil och när vi reser (som vi älskar) tar vi flyget. Det är som vi sa, vi gör inte allt.

 

Hör gärna av er

Vi tar gärna emot tips, kritik, förslag, önskemål som kan förbättra vårt arbete och vad vi kan erbjuda er i vår shop. Vi besvarar era brev / mail så snabbt vi kan.

E-postadress: info@yogo.se

Adress:
Varumärket YoGo drivs under företagsnamnet:

Larsson Studio i Sverige AB
Radiovägen 2, Teknikhuset
421 47 GöteborgAnnika & Helen Larsson

 

Copyright © 2007-2013 YoGo.se. All Rights Reserved.
Theme powered by fresh-pixel.com | Buy this template