Profilkläder - Referenser

Miljövänliga profilkläder i ekologisk bomull och bambu.


Vi är glada att vi redan under vårt första år har fått möjligheten att leverera miljövänliga profilkläder till företag. Det har blivit både ekologisk bomull och bambu. Vi tackar också våra kunder för den uppskattning vi fått. Vi samlar nedan några av våra referenser.


Eco Queen - www.ecoqueen.se

Eco Queen

"Vi på tidningen Eco Queen är super nöjda med t-shirtarna från Yogo. Vi valde att använda oss av Bambu T-shirten, modell raglan som är gjord av 70% bambu och 30% ekologisk bomull. På denna tryckte vi ett rosa miljövänligt tryck genom Yogo. Kvalitén på T-shirten är väldigt skön och passar perfekt till sommaren.

Vi på Eco Queen är mycket nöjda med t-shirten och samarbetet med Yogo."

Adela Rodrigo, LRF Media AB
www.ecoqueen.se
NameISP

NameISP - www.nameisp.com "Vi på NameISP har sedan länge miljötänk i vår verksamhet. Vi kör bl.a. miljöbilar och skickar e-postfakturor. När vi skulle beställa t-shirts i reklamsyfte föll sig valet naturligt på Yogo och deras ekologiska utbud. Vi är otroligt nöjda med både service, leveranstider och kvalitet."

Martin Leanderson, AB NameISP
www.nameisp.com
CISV Sweden - www.cisv.se

CISV Sweden

"Vi är en global ungdomsorganisation som kämpar för en mer öppen och rättvis värld. För oss känns det självklart att välja profilkläder som är både miljövänligt producerade och med en miljövänlig tryckteknik. Att plaggen dessutom är av bra kvalité, snygga och ligger bra till i pris gjorde valet enkelt."

Adam Axelsson, Generalsekreterare CISV Sweden
www.cisv.se
Läklare för Miljön - www.dnsy.se/lfm

Läkare för Miljön

”Läkare för Miljön (LfM) är en partipolitiskt oberoende organisation för all personal inom hälso- och sjukvården. Vi vill föra fram sambanden mellan miljö och hälsa: För att värna människors hälsa måste vi också värna jordens hälsa. När vi skulle ha tröjor med vår nya logo på var det självklart att inte bara tröjan utan även trycket måste vara så ekologiskt som möjligt. Vi valde YoGo för att det var det allra bästa alternativet. Då fick vi också en härlig mjuk kvalitet som vi trivs mycket bra med, till ett mycket bra pris!”

Ingrid Eckerman, ordförande, Läkare för Miljön
www.lakareformiljon.org

Kontakta oss för offert
Kontakta oss gärna för offert på miljövänliga profilkläder till ert företag.
Maila på info@yogo.se eller ring på telefon 031-799 86 41.

Här hittar ni mer information om vår miljövänliga profilkläder - t-shirts, piké och hoods »


Think Eco wear YoGo!Copyright © 2007-2013 YoGo.se. All Rights Reserved.
Theme powered by fresh-pixel.com | Buy this template