Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/24/2003124/yogo.se/public_html/system/database/mysql.php on line 6 Så här tycker våra kunder!

Så här tycker våra kunder!

Vad säger våra kunder om våra plagg?


Termer som bambu och ekologisk bomull blir mer och mer vanliga i klädbranschen och vi är glada att kunna erbjuda detta i vår e-shop. Vi är också glada över den positiva respons vi får från er. Bambu är det material som de flesta blir förvånade över hur mjukt och skönt det är att bära.

...så här säger några!
Att rekommendera i varmare länder!

"Jag har testat en t-shirt från YoGo med bambu- och ekologisk bomullsblandning i tyget under cirka två månader i Afghanistan där det varit upp emot 47 grader i skuggan. Mitt första intryck av tröjan var att den var väldigt tunn, följsam, skön och framförallt sval. Tröjan har väldigt god passform. Vid normal ansträngning och temperaturer över 40 grader i skuggan blir man väldigt svettig och då tyget är en blandning av bambu och ekologisk bomull så suger tröjan svetten som en vanlig bomullströja, dock torkar tröjan mycket snabbare än en bomullströja. Trots användning flera dagar i sträck utan att tvätta tröjan så uppstod ingen unken lukt. Tröjan funkar även bra vid fysisk ansträngning. En tröja med bambu och polyester-blandning hade förmodligen funkat bättre som funktionströja. Nackdelen med polyester är att den unkna lukten sitter i även efter tvättar efter frekvent användning vilket jag inte upplever med denna tröjan.

Jag kan varmt rekommendera denna tröja till vardags eller vid semestrande i varmare länder då den är väldigt skön mot huden samt tunn och sval."

Andreas Hornwall, AfghanistanHallå där Yogo!

"Jag måste bara säga hur nöjd jag är med t-shirten i bambu som är producerad av er! Jag hade den på mig i varma Egypten och det kändes nästan som om man var naken, men ändå påklädd! Det kändes som en extra hud! Mjuk och härlig!

Jag är mycket nöjd och kommer att fortsätta handla hos er! Och har redan talat så gott om er till mina vänner!

Tack så mycket och fortsätt att vara bäst!"

Maha Fathi Moin, StockholmEra härliga Bambu T-Shirts gjorde succe "Down Under"

"Nu är Era härliga bambu T-Shirts testade. Bla under Sydneys 42 gradiga värmerekord!

Testen klarades galant. En vit T-shirt som jag hade under jobbskjortan. Skjortan byttes varje dag (de har väldigt kallt på kontoren där nere) men jag bar samma T-shirt i en hel vecka utan att den luktade eller kändes ofräsch!!

Sen hade jag den mörkgrå T-Shirten på bla besöket på Australian Zoo i 35 graders värme och under de tidiga joggingturerna. Inte heller denna behövde tvättas, man lät den torka så var den fräsch igen.

Era T-Shirts är dessutom mycket mjukare och behagligare än mina vanliga bomulls T-Shirts.

Kort sagt: Era härliga Bambu T-Shirts gjorde succe "Down Under"

Anders Lundberg, Göteborg

Håller sen en tid på att hitta den ultimata lätta packningen.


Har kommit fram till att Yogo:s bambu T-shirts är lika bra som Icebreakers T-shirts i merinoull,
men mjukare och behagligare mot huden och till halva priset.
Tack Yogo!

Anders Lundberg, GöteborgGillar den!

"Nu har jag haft min bambu-t-shirt i några månader. Kan inte säga mer än – fy 17 vad jag gillar den! Snygg passform, fräckt tryck (kan det bli coolare än en dödskalle med "Dö Söt" på?) och helt ekologiskt, rakt igenom.

Nu bara måste jag shoppa några till."

Sofia, TorslandaThailand

"Tack så jätte-mycket för de sköna bambu t-shirtarna som vi har slitigt riktigt mycket på i Thailand. Lika fina ändå :). Min var t.o.m. med på snorkeltur i vattnet eftersom solen stekte på ordentligt och med min vinterbleka hud var det bara att dölja så mycket som möjligt som gällde."

Eva, Bryssel (Belgien)Giraff t-shirt i 100% ekologisk bomull

Mina kusinbarn blev jätte glada för julklappen!

"Här är en bild på de fina giraff t-shirtsen jag köpte till mina kusinbarn.
Titta så glada de blev!" (Nils och Algot, 4,5 år)

Malin Angervall

T-shirt med giraffer i 100% ekologisk bomull »Per Ardua

"Köpte en t-shirt med "Per Ardua" trycket och den grymt fräck. Per Ardua är ju som de flesta känner till mottot för Storbritanniens flygvapen och översätts ungefär "Genom motgångar till stjärnorna". Dessutom är tröjan riktigt skön att ha på sig."

Jimmy, HisingenBra vid träning!

"Bambu t-shirten är mycket lätt, tunn, luftig och snabbtorkande. Detta gör t-shirten väl lämpad för träning, vandring samt resor i varma länder. Att bambun dessutom är antibakteriell och håller odörer borta längre är ett extra plus. I min mening är den överlägsen bomullen på alla plan."

Thomas, GöteborgBambu t-shirt i julklapp

"Jag fick en bambu t-shirt i julklapp. Den är jätteläcker och väldigt skön och den andas verkligen när man tränar i den. Min favvotröja helt enkelt! ^o^"

Karen, GöteborgKvalitet!

"Bambu t-shirten känns jättebra, det är kvalitet."

Danny, Göteborg
Vi vill gärna veta vad du tycker!
Skriv gärna till oss och berätta vad du tycker om dina YoGo-plagg på info@yogo.se.

(Skriv gärna i mailet om du godkänner att vi publicerar ditt omdöme på vår hemsida)Think Eco wear YoGo!Copyright © 2007-2013 YoGo.se. All Rights Reserved.
Theme powered by fresh-pixel.com | Buy this template